Ολυμπιακός: Καμία σχέση η τωρινή Μπάτσκα με την Μπάτσκα του Οκτωβρίου

Στον Ρέντη έχουν προετοιμαστεί για μία Μπάτσκα Τόπολα που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη Σερβία.

Ολυμπιακός: Καμία σχέση η τωρινή Μπάτσκα με την Μπάτσκα του Οκτωβρίου

Η Μπάτσκα Τόπολα είναι σε «καλό φεγγάρι» και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στα τελευταία της παιχνίδια με αποκορύφωμα το 4-0 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι και την ήττα με 0-1 από τη Γουέστ Χαμ με το παιχνίδι να είναι στο 0-0 έως το 89’.

Η εικόνα που έχουν στον Ρέντη είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με την Μπάτσκα που αντιμετώπισαν στη Σερβία πριν από δυόμισι μήνες. Ναι μεν ο Ολυμπιακός υπέστη κάζο με το 2-2 στο φινάλε, αλλά αν απομονωθεί το παιχνίδι έως το σημείο που οι Πειραιώτες ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, τότε διαπιστώνεται ότι ο Ολυμπιακός είχε χάσει ειδικά στο πρώτο μέρος αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Έγιναν δύο διαφορετικά παιχνίδια στις 6 Οκτωβρίου. Ένα πριν από το 2-0 και ένα μετά τη μείωση του σκορ των Σέρβων από το λάθος του Παναγιώτη Ρέτσου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν περισσότερες φορές, αλλά είχαν προδοθεί από την επιπολαιότητά τους στην τελική προσπάθεια και στο τέλος το «πλήρωσαν» με το 2-2 στις καθυστερήσεις.

Η ουσία είναι ότι τώρα ο Ολυμπιακός θα βρει μία Μπάτσκα Τόπολα που δείχνει φορμαρισμένη και κυρίως βελτιωμένη συγκριτικά με την Μπάτσκα του Οκτωβρίου.

Πού εστιάζεται η μεγαλύτερη διαφορά της τωρινής Μπάτσκα σε σχέση με την Μπάτσκα του Οκτωβρίου; Ότι τώρα οι αντίπαλοι του σερβικού συλλόγου «φτύνουν αίμα» για να της κάνουν φάση. Η Γουέστ Χαμ είναι άλλωστε το τελευταίο παράδειγμα.