Θαυμασμός για Ολυμπιακό και «Καραϊσκάκης» σε... αναμμένα κάρβουνα

Η Μπάτσκα Τόπολα και ο επιτυχημένος Ζάρκο Λάζετιτς, ο θαυμασμός για Ολυμπιακό, «Γ. Καραϊσκάκης», Φορτούνη και η αγωνία-απορία των εκατό επίσημων να δουν το ματς.

Θαυμασμός για Ολυμπιακό και «Καραϊσκάκης» σε... αναμμένα κάρβουνα

Δεν έκρυβαν το θαυμασμό τους οι άνθρωποι της Μπάτσκα Τόπολα για όσα βίωσαν στην προπόνηση της Τετάρτης (13/12) ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League, στον οποίο (14/12-22:00) θα φανεί εάν το φαβορί θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ή έαν η πίστη των Σέρβων θα αποδειχτεί ρεαλιστική.

Δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους και οι Σέρβοι δημοσιογράφοι για το το γήπεδο του Ολυμπιακού, βγάζοντας συνεχώς selfies σε κάθε σημείο που είχε το σήμα του ελληνικού συλλόγου και όχι μόνο.

Όπως δεν είχε κρύψει το θαυμασμό του και ο μέσος της Μπάτσκα, Μίλαν Ράντιν, ο οποίος μίλησε για λίγο στη συνέντευξη Τύπου, αλλά πριν από την πτήση είχε δηλώσει ότι το μυστικό είναι η εξουδετέρωση του Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο είχε κάθε καλό λόγο για το ταλέντο του.

Δεν μπορούσαν βέβαια οι Σέρβοι να κρύψουν την απορία τους για το ότι τα εκατό άτομα που ακολούθησαν την αποστολή (VIP και χορηγικοί συνεργάτες, καθώς οπαδοί δεν ήρθαν) δεν θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα από το γήπεδο. Και περιμένουν μήπως και γίνει κανένα... θαύμα της τελευταίας στιγμής για να μπουν τελικά και να δουν τον αγώνα. Πάντως η Μπάτσκα δεν έκανε καμία αναφορά στην UEFA ότι δεν θα παίξει τον αγώνα για αυτό το λόγο, όπως τουλάχιστον διαβεβαίωναν κατηγορηματικά οι ρεπόρτερ της ομάδας.

Όσο για τον προπονητή τους, τον απολύτως επιτυχημένο Ζάρκο Λάζετιτς, φαινόταν να το χαίρεται και να το απολαμβάνει. Μπορεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι εκτός Σερβίας, όπως φημολογείται έντονα, αλλά αυτό το παιχνίδι θέλει να το ζήσει και να το παλέψει. Ξέρει ότι θα είναι τεράστια υπέρβαση για την ομάδα του και για τον ίδιο, ξέρει επίσης ότι θα είναι καλύτερα για την ομάδα του με άδειο γήπεδο, αλλά το εννοούσε απολύτως όταν δήλωνε ότι ανυπομονούσε να ζήσει την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε αυτό το γήπεδο όταν είναι γεμάτο.