Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα: Πιστεύουν στην πρόκριση οι Σέρβοι

Αποθεώνουν τον Ολυμπιακό αλλά πιστεύουν στην πρόκριση οι Σέρβοι της Μπάτσκα. Τι δήλωσαν Λάζετιτς και Ράντιν στη συνέντευξη Τύπου στο Φάληρο.

Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα: Πιστεύουν στην πρόκριση οι Σέρβοι

Η συνέντευξη Τύπου της Μπάτσκα Τόπολα για τον αγώνα της Πέμπτης (14/12) με τον Ολυμπιακό έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγο πριν από την προπόνηση της σερβικής ομάδας στο γήπεδο της ελληνικής ομάδας.

Ο προπονητής της Μπάτσκα Ζάρκο Λάζετιτς δήλωσε: «Καλησπέρα (στα ελληνικά)... Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι απώλεια γενικώς για το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη συζήτηση εάν αποτελεί πλεονέκτημα ή όχι για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακό. Θεωρούσαμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας έδινε μεγαλύτερο κουράγιο. Θα φανεί σαν ένα φιλικό ματς, ενώ δεν είναι έτσι. Κρίνει μία πρόκριση. Δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για εμάς ούτε για τον Ολυμπιακό»

Για το ματς με την Παρτιζάν και τη νίκη τους με 4-0 στο Βελιγράδι και εάν τους έδωσε άλλη ώθηση για να πιστεύουν την υπέρβαση: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος, Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Είναι τεράστιο όνομα ο Ολυμπιακός στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Και ο βασικός μέσος της σερβικής ομάδας Μίλαν Ράντιν: «Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Κι εμείς μεγαλώνουμε σαν ομάδα, ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τα μειονεκτήματα».