Καρβαλιάλ: «Ο Ολυμπιακός θέλει πρόκριση με νίκη»

Οι δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ για το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό και την ανάγκη πρόκρισης απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα. 

Καρβαλιάλ: «Ο Ολυμπιακός θέλει πρόκριση με νίκη»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για τον αγώνα-πρόκρισης που δίνει την Πέμπτη (14/12) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα και είναι για τον ίδιο ο πρώτος του στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Για το ντεμπούτο του και την ετοιμότητα της ομάδας: «Είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε την ευφυία να καταλάβουμε τα θετικά μας και ό,τι έχει γίνει σωστό έως τώρα για να τα εκμεταλλευτούμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε επειδή δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά και είναι μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ένα ματς σημείο αναφοράς να προηγηθεί. Σεβόμαστε την Τόπολα, είναι δυνατή ομάδα, η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, όμως με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για να πάρει τη νίκη».

Για την απουσία του κόσμου και αν θα επηρεαστεί η ομάδα: «Δεν υπάρχει μειονέκτημα. Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίζει στο μάξιμουμ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Για τη δουλειά του τις προηγούμενες ημέρες και αν έχει διάθεση να αποκαλύψει την ενδεκάδα: «Οι παίκτες θα τη μαθαίνουν πρώτοι την ενδεκάδα, δεν θα μπορώ να σας τη λέω πριν από τους αγώνες (γέλια...). Το τελευταίο δεκαήμερο εστιάσαμε στη νίκη. Θα ήταν ανόητο να πάμε σε δομικές αλλαγές μέσα σε τόσο λίγο διάστημα. Θα έχουμε χρόνο μπροστά μας για σημαντικές αλλαγές. Τώρα προέχει η νίκη και η πρόκριση».