Ολυμπιακός: Ένα με ενάμισι μήνα έξω ο Γκερέρο

Πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι στο γόνατό του και απέφυγε τα χειρότερα ο Ισπανός. Στην επιστροφή από το Λουξεμβούργο εκφράζονταν φόβοι για χιαστό, αλλά τελικά γλίτωσε τα χειρότερα.

 

Ολυμπιακός: Ένα με ενάμισι μήνα έξω ο Γκερέρο

Τυχερός στην ατυχία του ο Γκερέρο; Θα μπορούσε κάποιος να το πει και έτσι, παρόλο που ο Ισπανός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα με ενάμιση μήνα. Oυσιαστικά στάθηκε κατά κάποιο τρόπο τυχερός.

Ο Γκερέρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φάνηκε ότι δεν πειράχτηκε ο χιαστός. Ο τρόπος με τον οποίο γύρισε το γονατό του ήταν σοκαριστικός και εκφράστηκαν φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Τελικά, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι “πειράχτηκαν” οι σύνδεσμοι, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει το πολύ εκτός δράσης για περίπου 45 μέρες. Με λίγα λόγια θα χάσει σχεδόν όλα τα ματς του Νοεμβρίου, αλλά εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος ενδεχομένως είτε στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια (8/12), είτε με την Μίλαν (13/12).

Ο ισπανός θα χάσει σίγουρα τα ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (εντός), την Παναχαϊκή (εκτός) για το Κύπελλο, την Ντουντελάνζ (εντός), τον Παναθηναϊκό (εντός), τον Ατρόμητο (εκτός), την Μπέτις (εκτός), τον Παναιτωλικό (εντός) και τον Άρη Αβάτου (εκτός) για το Κύπελλο.

Το σημαντικό λοιπόν είναι ότι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στον χιαστό, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να έμενε για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.