Ολυμπιακός: Δεν… τσιμπάει από την εικόνα της Φράιμπουργκ

Ο Μαρτίνεθ έχει επισημάνει στους παίκτες του Ολυμπιακού τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ΦράιμπουργκΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Στασινόπουλος

Ολυμπιακός: Δεν… τσιμπάει από την εικόνα της Φράιμπουργκ

Στον Ρέντη φυσικά και γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στην αποψινή τους αντίπαλο. Ξέρουν πολύ καλά ότι βρίσκεται σε ένα περίεργο φεγγάρι και ότι δέχεται μεγάλη πίεση. Από την άλλη, όμως, δεν… τσιμπάνε με όλα αυτά και θεωρούν ότι στο παιχνίδι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα παρουσιαστεί μία εντελώς διαφορετική ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αναλύσει με τους συνεργάτες του το γερμανικό κλαμπ και έχει χτυπήσει καμπανάκια. Παρά την κακή της εικόνα στα τελευταία ματς, και ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι, εκεί όπου ήταν η δύναμή της, ο Ισπανός προπονητής θεωρεί ότι η Φράιμπουργκ χρειάζεται τεράστια προσοχή. Ο Μαρτίνεθ επιμένει να ζητάει τεράστια προσοχή στον Γκρίφο, ο οποίος δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά παραμένει ένας επικίνδυνος ποδοσφαιριστής.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Φράιμπουργκ θέλει τεράστια προσοχή όπως επισημαίνει και ο Μαρτίνεθ, διότι οι παίκτες της κάνουν περίεργες κινήσεις και δημιουργούν έναν ασύμμετρο ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Όλα αυτά τα έχει επισημάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές του και θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.