Ολυμπιακός: Το σημάδι σεβασμού και το «πρέπει» της Φράιμπουργκ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ, η οποία τον σέβεται και τον υπολογίζει, ενώ έχει και ένα μεγάλο «πρέπει» για αυτό το ματς.

Ολυμπιακός: Το σημάδι σεβασμού και το «πρέπει» της Φράιμπουργκ

Δεν βρίσκεται και στο καλύτερο της φεγγάρι η Φράιμπουργκ, η οποία προέρχεται από νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και ακόμα μία προβληματική εμφάνιση. Η γερμανική ομάδα θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και το ματς με τον Ολυμπιακό είναι όλα τα λεφτά.

Οι Γερμανοί δεν στέκονται στη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι με τους Πειραιώτες και θεωρούν ότι το βράδυ της Πέμπτης (30/11) τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Το έδειξε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της Φράιμπουργκ, ο Κρίστιαν Στράιχ, ο οποίος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Γενικότερα όλος ο οργανισμός της Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό την ομάδα του Μαρτίνεθ και θεωρούν ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Θεωρούν πως είναι ένα κλαμπ με μεγάλες δυνατότητες και με σωστή τακτική προσέγγιση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και ο κόσμος της ομάδας είναι αρκετά ζεστός για αυτό το ματς.

Ένα ακόμα σημάδι που δείχνει το πόσο πολύ σέβονται τον Ολυμπιακό μία λάθος μετάφραση σε ατάκα του Στράιχ στη συνέντευξη Τύπου. Μία μετάφραση που με τον τρόπο με τον οποίο έγινε έδειχνε ότι μίλησε υποτιμητικά για τους Πειραιώτες.

Αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι της Φράιμπουργκ είναι ότι «σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και δεν μιλάμε υποτιμητικά για τον αντίπαλο». Είναι και αυτό ένα σημάδι που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους Πειραιώτες.

Και στον Ολυμπιακό λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους πως απέναντι τους θα έχουν μία ομάδα, η οποία θα είναι συγκεντρωμένη 100% στο παιχνίδι. Το θέλουν το ματς γιατί δεν έχουν και περιθώρια να κάνουν αλλιώς και από την άλλη τους έχει ταρακουνήσει η νίκη των Πειραιωτών επί της Γουέστ Χαμ, αλλά και ο τρόπος που στάθηκε στο Λονδίνο.