Στη Βουδαπέστη το Μακάμπι Χάιφα - Ρεν

Η Μακάμπι Χάιφα θα δώσει τελικά την αναμέτρησή της με τη Ρεν για τον όμιλο Europa League του Παναθηναϊκού στη Βουδαπέστη και την «Puskas Arena». 

Στη Βουδαπέστη το Μακάμπι Χάιφα - Ρεν

Βρήκε… σπίτι η Μακάμπι Χάιφα. Μετά τα όσα συμβαίνουν μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, οι ομάδες του Ισραήλ έχουν μεταναστεύσει και ψάχνουν λύσεις για τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσον αφορά την επερχόμενη της Χάιφα με τη Ρεν (30/11, 19:45) για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, αυτή θα λάβει χώρα τελικά στη Βουδαπέστη και την «Puskas Arena».

Η αρχική λύση ήταν το Βελιγράδι και το στάδιο «Ράικο Μίτιτς», ωστόσο το τελευταίο δεν ήταν διαθέσιμο, με την UEFA να δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά και να ανακοινώνει πως η αναμέτρηση θα γίνει τελικά στην Ουγγαρία.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ (9/11) είχε διεξαχθεί στην Κύπρο, ενώ αυτό με τον Παναθηναϊκό είχε γίνει κανονικά στο Ισραήλ, καθώς ακόμη δεν είχε ξεσπάσει ακόμα η σύρραξη με τη Χαμάς.