Μαρτίνεθ: «Περήφανος για την ομάδα μου»

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε περήφανος για την ομάδα του που πάλεψε το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι.

Μαρτίνεθ: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Με άδεια χέρια έφυγε ο Ολυμπιακός από το Λονδίνο, αλλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου:

Αφού μας αποκαλύψετε πρώτα τι είπατε στους παίκτες σας μετά το ματς, θα θέλαμε να μας αποκαλύψετε και τη γεύση που σας άφησε το παιχνίδι με τον τρόπο που εξελίχθηκε.

Νομίζω ότι μετά το τέλος του αγώνα όλη η ομάδα και εγώ ήμασταν αρκετά πληγωμένοι. Πιστέψαμε πολύ στον εαυτό μας και ότι θα καταφέρναμε κάτι περισσότερο. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι μέσα στο παιχνίδι, που τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας και τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ. Είναι μία ομάδα που παίζει σε ένα από τα τρία τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης. Νομίζω ότι η ομάδα επιβεβαίωσε ότι συνεχώς βελτιώνεται. Η απόδοση είναι ικανοποιητική, όχι όμως το αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο αν και το ματς ήταν πολύ απαιτητικό. Οταν παίζεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, υπάρχουν λεπτομέρειες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα, όπως το δοκάρι του Καμαρά ή κάποιες άλλες στιγμές που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όταν παίζεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο με τέτοιο τρόπο, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Σας αφήνει ένα παράπονο το γεγονός ότι ενώ παίζετε καλά, κάτι γίνεται στο τέλος και δεν παίρνετε το αποτέλεσμα που πρέπει, καθώς κρίνεται στο γκολ; Κι επίσης, αν γυρνούσατε πίσω τον χρόνο θα αλλάζατε κάτι;

Συμφωνώ ότι κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι αξίζαμε περισσότερους βαθμούς σε αυτόν τον όμιλο. Δεχτήκαμε δύο γκολ μετά από την επιθεώρηση του VAR που για πολύ λίγο μέτρησαν. Ειδικά το γκολ με την Μπάτσκα Τόπολα. Επίσης στο ματς με τη Φράιμπουργκ είχαμε την ευκαιρία με τον Γιόβετιτς για το 3-3. Μένει η αίσθηση ότι η βαθμολογία αδικεί τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις εμφανίσεις που έκανε. Σε όλα τα ματς αγωνιστήκαμε και κοιτάμε τους αντιπάλους με στόχο τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα μας έχει βελτιωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Δεν θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη Γουέστ Χαμ πριν από τρεις μήνες με τον τρόπο που το κάναμε σήμερα. Το αποτέλεσμα κρίνεται από τις λεπτομέρειες, αλλά είμαι περήφανος γιατί ο Ολυμπιακός έχει λόγους να αισθάνεται περήφανος όσον αφορά στην απόδοσή του. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ερχόμαστε σε όλα τα ματς για να τα κερδίσουμε. Αυτό είναι ενθαρρυντικό ενόψει των επόμενων αγώνων. Είμαι σίγουρος ότι το ποδόσφαιρο πολλές φορές σου δίνει αυτό που σου έχει στερήσει και αυτό που δικαιούσαι.