Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ 2-1: Η κριτική των παικτών

Όλοι τους έδωσαν τα πάντα για να νικήσει ο Ολυμπιακός τη Γουέστ Χαμ με 2-1, αλλά ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο ηγέτης. Η κριτική των παικτών στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» νίκη. 

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ 2-1: Η κριτική των παικτών

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός (2-1 τη Γουέστ Χαμ) στην 3η αγωνιστική του Europa League και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε κατάθεση ταλέντου και ψυχής από τους παίκτες του.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γουέστ Χαμ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Όποτε χρειάστηκε ήταν και πάλι παρών. Σπουδαία απόκρουση στο φινάλε του πρώτου μέρους, αδύνατο να αντιδράσει στο γκολ.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Βιονικός στο διάστημα της συμμετοχής του έκανε τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. Τρομερή εμφάνιση.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Πάρα πολύ καλός ο Αργεντινός με δύναμη στο παιχνίδι του, καλές τοποθετήσεις και πολλά ανεβάσματα ειδικά στο πρώτο μέρος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ηγέτης στην άμυνα, πολλές παρεμβάσεις, βοήθησε πολύ τον συμπαίκτη που είχε δίπλα του. Πολύ μεγάλη προσφορά.

ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΟΡΟΖΟ: Μια νέα… μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Αρχοντικός στο ψηλό παιχνίδι, κέρδισε όλες τις μάχες στον αέρα, παραλίγο να βάλει και γκολ.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε άλλο ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ βοήθησε με όλες τις δυνάμεις του και στην επανάληψη.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πολύ καθοριστικός σε όλο το ματς, αλλά ειδικά όταν οι υπόλοιποι άρχισαν να κουράζονται. Πάρα πολλές κερδισμένες μπάλες στο κέντρο και επιθέσεις από τα δικά του πόδια.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο το γκολ του έλειψε και έφτασε πολύ κοντά σε αυτό. Εξαιρετικός, γεμάτος ενέργεια, πολύ μεγάλη συμμετοχή στο αποτέλεσμα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τι γκολ έβαλε ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Και πόσο δεινοπάθησαν από τις ενέργειές του οι παίκτες της αγγλικής ομάδας. Από τα καλύτερα ματς στη μεγάλη καριέρα του. Ένα από τα κορυφαία.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Θα μπορούσε να κάνει περισσότερα ειδικά στην τελική ενέργεια, σε πάσα ή γύρισμα. Ήταν και αυτός πολύ «μέσα» στο παιχνίδι

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Δεν βρήκε τελικές προσπάθειες, αλλά έκανε τα πάντα για την ομάδα. Πολύ ωραίες κινήσεις και συνεργασίες, πίεση από την αρχή έως το τέλος στους αντίπαλους αμυντικούς. Αληθινός μαχητής.

KINI: Δεν έδιωξε σωστά στη φάση του γκολ του Πακετά, αλλά έδιωξε πολύ αποφασιστικά και σωτήρια σε άλλες περιπτώσεις στο διάστημα της συμμετοχής του ως δεξί μπακ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε για να παίξει το γνωστό ρόλο του στην πίεση ψηλά και έκανε το καλύτερο δυνατό.

ΟΛΑ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Κι αυτός διακρίθηκε περισσότερο στο λίγο που έπαιξε για τη βοήθειά του ανασταλτικά.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Μπήκε στις καθυστερήσεις και πρόλαβε να κάνει μία καλή απόκρουση στην άμυνα και να κρατήσει μπάλα στην επίθεση.

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΣΚΑΡΠΑ: Για λίγο έπαιξε, για λίγο δεν μπόρεσε να κάνει μια δυο καλές αντεπιθέσεις.