ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προστατέψτε την ομάδα μας - Όχι σε λέιζερ, καπνογόνα, κροτίδες και αντικείμενα»

Ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Γουέστ Χαμ εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφιστώντας την προσοχή για πιθανή τιμωρία της ομάδας. 

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προστατέψτε την ομάδα μας - Όχι σε λέιζερ, καπνογόνα, κροτίδες και αντικείμενα»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (26/10, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» που αναμένεται κατάμεστο από τους φίλους της ομάδας, με την ερυθρόλευκη διοίκηση να εφιστά την προσοχή για τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για μηδενική ανοχή στη χρήση λέιζερ και καπνογόνων ενώ ζητούν να μην πέσουν κροτίδες και άλλα αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα η ανακοίνωση δίνει τον τόνο για τη στήριξη της ομάδας μέσα από τις φωνές των χιλιάδων οπαδών που θα κατακλείσουν τα Φαληρικό γήπεδο σε μια ακόμα ευρωπαϊκή νύχτα της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη West Ham. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ απέναντι στην κάτοχο του UEFA Europa Conference League.

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι και πάλι κατάμεστο.

Σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.

Καθώς είμαστε ήδη υπότροποι, και κινδυνεύουμε με τιμωρία, οφείλουμε να προστατεύσουμε το γήπεδό μας, ώστε να μην στερήσουμε τη δυνατότητα από τον καθένα μας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των ευρωπαϊκών του αγώνων.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας μας.

Προστατέψτε την ομάδα μας και βοηθήστε μόνο με τη φωνή σας ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».