Αλεξανδρόπουλος: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε δύο γκολ - Να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι»

Αντίδραση θα πρέπει να βγάλει στα επόμενα παιχνίδια του UEFA Europa League ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά την ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα

Αλεξανδρόπουλος: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε δύο γκολ - Να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά τους δύο χαμένους βαθμούς για τον Ολυμπιακό στη Σερβία κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (2-2).

Ο διεθνής χάφ των Πειραιωτών επισήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει το καθήκον της στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων και να μάθει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα από εμάς. Ήμασταν μπροστά στο σκορ. Δεν γίνεται να δεχόμαστε δύο γκολ. Δεν έχουμε να πούμε κάτι, είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για την αποβολή του Ντόη: «Ακόμη και έτσι πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι. Ήμασταν ακόμα μπροστά στο σκορ. Σίγουρα όταν παίζεις με δέκα παίκτες είναι διαφορετικό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα».

Για τον όμιλο: «Εμείς θα κοιτάξουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα, αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε εκεί που πρέπει».