Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να νικήσουμε»

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός σέβεται την Μπάτσκα Τόπολα, αλλά θέλει να πάρει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να νικήσουμε»

Με πολύ καλά λόγια για την Μπάτσκα Τόπολα μίλησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης. Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει να πάρει τη νίκη, αλλά σέβεται τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Είδαμε ότι είναι εκτός αποστολής ο Φρέιρε. Αυτό αλλάζει κάτι στα πλάνα σας στην άμυνα;

Ο Φρέιρε απουσιάζει γιατί έχει ενοχλήσεις. Δεν ήταν 100% έτοιμος. Αυτό, όμως δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Έχουμε έρθει εδώ για να κερδίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά σημασία έχει να παίζουμε με την ίδια ιδέα. Είναι μία ευκαιρία να αποδείξουν όλοι ότι αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό και είπε ότι η ομάδα του θα παίξει δυνατά στην άμυνα. Πως περιμένετε τον αντίπαλο σε αυτό το παιχνίδι και αν αποδέχεστε αυτόν τον τίτλο;

Νομίζω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φαβορί. Όλα τα παιχνίδια είναι απαιτητικά και όλα είναι ισορροπημένα ειδικά στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα σταθερή. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ και έκανε καλό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Είμαστε σίγουροι ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε έρθει εδώ να παρουσιάσουμε την καλύτερη μας εκδοχή. Ξέρουμε ότι και ο αντίπαλος έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση επομένως πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Θεωρείτε ότι χρωστάτε κάτι στους εαυτούς σας με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα και το πώς εξελίχθηκε;

Πάντα υπάρχει αυτή η υποχρέωση. Όταν είσαι Ολυμπιακός παίζεις για τη νίκη. Δεν χρωστάμε μία καλή εμφάνιση γιατί πάντα το έχουμε αυτό σαν Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα απαιτητικό παιχνίδι με ταπεινότητα και σύνεση. Σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μικρό το περιθώριο λαθών. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη η φιλοδοξία μας, αλλά είναι ίδια η ταπεινότητα και ο σεβασμός. Η μεγαλύτερη υποχρέωση που είχαμε να κάνουμε ήταν να κάνουμε αυτό το ταξίδι για 1,5 ώρα προκειμένου να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη Τύπου.

Ο Λάζετιτς ήταν συμπαίκτης με τον Γιόβετιτς. Έχετε μιλήσει μαζί του;

Ναι, μίλησα. Ξέρω ότι ήτα συμπαίκτες και φίλοι. Έχουμε τη γνώση ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και απαιτητικό. Μου αρέσει πολύ η ομάδα της Μπάτσκα και ο τρόπος που αγωνίζεται. Το παιχνίδι θέλει τη μέγιστη προσοχή από εμάς.