Πέδρο: «Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι λίγο πιο βελτιωμένος»

Στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο σκόρερ της Μπράιτον, Ζοάο Πέδρο. 

Πέδρο: «Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι λίγο πιο βελτιωμένος»

Μπορεί ο Ζοάο Πέδρο να έγραψε Ιστορία σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ της Μπράιτον στο UEFA Europa League όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να αποφύγει την ήττα από την ΑΕΚ.

«Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Για παράδειγμα το τέρμα που προήλθε από κόρνερ. Θα πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς», δήλωσε αρχικά ο 21χρονος συνεχίζοντας:

«Μπορεί να πέτυχα το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία της Μπράιτον, ωστόσο αυτό που μετρά είναι οι νίκες. Πρέπει να δούμε σε ποιους τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση.

Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτά σε σχέση με την Premier League γιατί οι αντίπαλοι μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν βγαίνοντας για παράδειγμα στην κόντρα. Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι λίγο πιο βελτιωμένος».

Τέλος, ο Ζοάο Πέδρο αναφέρθηκε και στις έως τώρα εμφανίσεις του, λέγοντας πως:

«Προσωπικά κάνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τα γκολ έρχονται και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να δούμε πως θα πάρουμε βαθμούς στα υπόλοιπα ματς του ομίλου».