Γκενκ - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην πρόκριση επί της Γκενκ σε μια βραδιά με λίγους διακριθεντες. 

Γκενκ - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο Βέλγιο επί της Γκενκ με το γκολ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στις καθυστερήσεις, αποφεύγοντας την παράταση και ίσως τα πέναλτι, αλλά και αξιοποιώντας την αποβολή του Πέιντσιλ στο 65' με τον ιδανικότερο τρόπο.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Απέκρουσε το πρώτο πέναλτι, αλλά για λίγο κρίθηκε ότι έκανε παράβαση. Ήταν σταθερός και αποφασιστικός σε κάποιες εξόδους.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Πολλά προβλήματα στο πρώτο μέρος, ανέβηκε στο δεύτερο και έκανε τις γνωστές επελάσεις του. Θα μπορούσε να είχε αποφύγει τη δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Πολύ καλή παρουσία, ακόμη και στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού υπήρξαν φάσεις που έδωσε λύσεις. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ξανά.

ΝΙΚΟ ΦΡΕΪΡΕ: Δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο ματς, για την ακρίβεια είχε αρκετά λάθη με κορυφαίο στη φάση του πέναλτι.

ΚΙΝΙ: Μαχητικός σε πολλά σημεία, με κερδισμένες και χαμένες μάχες, με προβλήματα από τον Πέιντσιλ. Αλλά κέρδισε την αποβολή του Γκανέζου κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Είχε σοβαρά θέματα στο πρώτο μέρος, βελτιώθηκε στο δεύτερο αλλά δεν ικανοποίησε.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο ματς, όμως προσπάθησε και πάλι να βγάλει ενέργεια. Χτύπησε, συνέχισε τραυματίας, έδειξε θέληση.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Κακή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη δημιουργία.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Εξουδετερώθηκε στο πρώτο μέρος, βρήκε χώρους και έδρασε μετά την αποβολή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έτρεξε αρκετά στο διάστημα της συμμετοχής του, είχε κακλές και κακές στιγμές τακτικά, δεν βοήθησε επιθετικά.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Έδειξε μεγάλη διάθεση να πιέσει, είχε δυνάμεις, κυνήγησε φάσεις, δεν τροφοδοτήθηκε.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το γκολ του έδωσε την πρόκριση μετά από δική του επιμονή να πιέσει τον Χροσόφσκι. Εξαιρετική εμφάνιση, με κάθετες πάσες και πολλή πίεση. Έπαιξε για λίγο και αριστερά στην επίθεση, έδωσε ενέργεια

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα, δεν είχε πάντα καλές προσπάθειες, αλλά κρατούσε τους στόπερ σε επιφυλακή και άνοιγε χώρους.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Είχε όρεξη για προσφορά, έκανε αρκετές ενέργειες από τη δεξιά πλευρά, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά μπήκε μέσα στο ματς και έγινε επιδραστικός.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Έπαιξε εξτρέμ στα τελευταία λεπτά και μπορούσε να κάνει περισσότερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Μπήκε στο τέλος για να ενισχυθεί η άμυνα μετά το 1-1.