Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς στην ενδεκάδα με Μίλαν

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο Μιλάνο

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς στην ενδεκάδα με Μίλαν

Χθες στο Ρέντη ήταν πιο χαλαρή μέρα για τον Ολυμπιακό, λόγω της αποθεραπείας που ακολούθησαν όσοι έπαιξαν με ΠΑΟΚ.

Στο Μιλάνο πάντως φαίνεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Γκιγιέρμε χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί ο Γκιγιέρμε στο αρχικό σχήμα την Πέμπτη και το δίδυμο Μπουχαλάκη - Καμαρά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Εκτός πιο και αν ξαναβγάλει μάτια ο Βραζιλιάνος και δεν ξαναβγεί από την ενδεκάδα! Ο Μαρτίνς πάντως ξετρελάθηκε με τον Γκιγιέρμε το διάστημα που αγωνίστηκε. Επομένως, το πλάνο δείχνει προς το παρόν Γκιγιέρμε στο Σαν Σίρο. Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Φετφατζίδης, επίσης, διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα στο αρχικό σχήμα αντί του Λάζαρου, ο οποίος δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

Επίσης, αλλαγή θα έχει στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω τιμωρίας του Τσιμίκα. Αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Τοροσίδης είναι η πρώτη επιλογή, αλλά το κακό είναι πως προέρχεται από ένα μυϊκό τραυματισμό, έχοντας νιώσει ένα «τσίμπημα» με την Μπέτις. Είναι φαβορί όμως έναντι του Λεονάρντο Κούτρη.

Τέλος, ο Γκερέρο φαίνεται να ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ που θέλει ο Μαρτίνς στο Μιλάνο, με το να τρέξει δηλαδή λίγο παραπάνω τους αμυντικούς των «ροσονέρι».

Οπότε, ο Ισπανός φαίνεται ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο Χασάν ενδέχεται να πάει βασικός με ΑΕΚ.