Ολυμπιακός: «Χτυπάει» ενδεκάδα με Μίλαν ο Γκιγιέρμε

Ποιες οι πιθανότητες του Βραζιλιάνου χαφ να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/10) με τη Μίλαν για το Europa League.

 

Ολυμπιακός: «Χτυπάει» ενδεκάδα με Μίλαν ο Γκιγιέρμε

Στον Ρέντη επιχείρησαν από την Δευτέρα (1/10) να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ και να κοιτάξουν μπροστά στην επόμενη πρόκληση που ακούει στο όνομα της Μίλαν.

Όλο το βάρος πλέον πέφτει στον αγώνα του «Σαν Σίρο», με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει ήδη στο μυαλό του τις πρώτες του σκέψεις για τα πρόσωπα στα οποία σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού.

Αυτή τη φορά λοιπόν δεν είναι ψέμα: Ο Γκιγιέρμε όντως έχει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά για να βρεθεί στην ενδεκάδα. Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών. Η Μίλαν είναι μία ομάδα που αν και ιταλική, έχει αδυναμίες ανασταλτικά και είναι καλή δημιουργικά.

Ο Γκιγιέρμε φαντάζει ως ένας παίκτης – ταμάμ για να αποτελέσει τον τελευταίο «τοίχο» προτού φτάσουν οι «ροσονέρι» στην περιοχή.

Ο Βραζιλιάνος άφησε τα πρώτα διαπιστευτήρια στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Χθες με τον ΠΑΟΚ, στο τελευταίο 15λεπτο που αγωνίστηκε λίγο έλειψε να γράψει μεταξύ άλλων μία ασίστ στο ενεργητικό του αν ο Χασάν ήταν πιο προσεκτικός στο τετ α τετ.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Μαρτίνς βλέπει έναν Γκιγιέρμε που πατάει γερά στα πόδια του, έχει αυτοπεποίθηση και δείχνει αποφασισμένος να πάρει φανέλα βασικού.

Φαντάζει δύσκολο να πάει με δίδυμο Μπουχαλάκη – Καμαρά και με ΠΑΟΚ, και με Μίλαν, και με ΑΕΚ. Στο «Σαν Σίρο» λοιπόν είναι πολύ πιθανό πλέον να δούμε τον Γκιγιέρμε βασικό.