Ολυμπιακός: Το ερωτηματικό για το αριστερό άκρο στο Μιλάνο

Ο Τσιμίκας θα μείνει στην Αθήνα λόγω της τιμωρίας του και ο Τοροσίδης έχει το προβάδισμα έναντι του Κούτρη για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (4/10, 19:55) κόντρα στη Μίλαν.

Ολυμπιακός: Το ερωτηματικό για το αριστερό άκρο στο Μιλάνο

Ο Γκιγιέρμε «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας στο παιχνίδι του «Σαν Σίρο», όπως πληροφορηθήκατε νωρίτερα από το fosonline.gr, αλλά το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Τσιμίκας λόγω της αποβολής του στο ματς με την Μπέτις, δεν θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (3/10) για την Ιταλία. Κατά συνέπεια, ο… κλήρος πέφτει σε Τοροσίδη και Κούτρη.

Αν ο Τοροσίδης δεν είχε περάσει την περιπέτεια του πρόσφατου μυικού τραυματισμού του από το παιχνίδι με την Μπέτις, τώρα θα μιλάγαμε για δεδομένη παρουσία του Βασίλη στο αρχικό σχήμα αντί του Τσιμίκα.

Από την άλλη, ο Κούτρης έδειξε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ότι ναι μεν χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα, αλλά τουλάχιστον από πλευράς φυσικής κατάστασης έδειξε διαθέσιμος για την αναμέτρηση του «Σαν Σίρο».

Αυτή τη στιγμή ο Τοροσίδης δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Κούτρη, μιας και είναι ποδοσφαιριστής που γνωρίζει τα… κατατόπια του Μιλάνου από τη θητεία του στο Καμπιονάτο, αλλά έχει και την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Ο Κούτρης από τη μεριά του έχει το ντεζαβαντάζ της μακράς απουσίας του από την αγωνιστική δράση και μόνο τα 90 λεπτά επίσημου παιχνιδιού στο Κύπελλο. Θέλει όμως να παίξει και θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον προπονητή του.

Υπάρχει λοιπόν ερωτηματικό για τον αντι-Τσιμίκα, ο Τοροσίδης φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ο Κούτρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και θέλει να εξαντλήσεις τις όποιες (λίγες) πιθανότητες έχει.