Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για Μίλαν

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟΚ και επικεντρώνονται στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για Μίλαν

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης (3/10) για Ιταλία ενόψει της αναμέτρησης με τη Μίλαν στον Σαν Σίρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες έχουν αφήσει οριστικά το ματς στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και επικεντρώνονται στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μιλάνο για πολλούς λόγους. Πρώτον, για να ανακάμψει ψυχολογικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και δεύτερον για να μπει σιγά - σιγά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον στρατόπεδο των Πειραιωτών χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση με τη Μίλαν «κλειδί», γνωρίζοντας ότι ακόμα και ισοπαλία να αποσπάσουν, μεταθέτουν μεγάλο άγχος στους «ροσονέρι» για τη συνέχεια στον όμιλο.

Σήμερα το πρόγραμμα στο Ρέντη αναμένεται να περιλαμβάνει ανάλυση των αγώνων της Μίλαν.

Τέλος, όσον αφορά στα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο, η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς κάνει σκέψεις για αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα. Το δίλημμα Κούτρη - Τοροσίδη, όπως και η διαφαινόμενη συμμετοχή του Γκιγιέρμε στο αρχικό σχήμα είναι δύο από αυτές.