Ολυμπιακός: Έκανε τεράστια προσπάθεια για Καραμπάγκ ο Ρέτσος, πάει πιθανότατα για ΟΦΗ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος το πάλεψε για να είναι παρών στο ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης (6/10, 22.00), αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη δράση με τον ΟΦΗ την Κυριακή (9/10, 16.00).

Ολυμπιακός: Έκανε τεράστια προσπάθεια για Καραμπάγκ ο Ρέτσος, πάει πιθανότατα για ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός είχε ξεμείνει από στόπερ μετά τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Μπα. Για την ακρίβεια είχε μόνο τους Σισέ και Σωκράτη, ενώ ως εναλλακτική επιλογή υπήρχε και ο Εμβιλά.

Κόντρα στον Ατρόμητο πήγε λοιπόν αναγκαστικά με τους Σισέ και Παπασταθόπουλο, ενώ παράλληλα ο Ρέτσος έκανε τεράστια προσπάθεια για να καταφέρει να είναι παρών με την Καραμπάγκ την Πέμπτη (6/10, 22.00).

Ο 24χρονος αμυντικός το πάλευε από την περασμένη εβδομάδα να γυρίσει λίγο νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ήθελε να βρεθεί έστω στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν και εφόσον παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.

Εντούτοις, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως την Πέμπτη (6/10), ο Ρέτσος αναμένεται να επανεμφανιστεί στη δράση στο ματς της Κυριακής (9/10, 16.00) με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Πλέον, αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος - επαναλαμβάνουμε - έκανε το προηγούμενο διάστημα ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και στον «τελικό» με τους Αζέρους στο Φάληρο.

Κατά τ’ άλλα, ο Ουσεϊνού Μπα που σίγουρα θα είναι εκτός με την Καραμπάγκ, ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί με τη σειρά του στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.