Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ τον άλλαξε και «φώναξε» ότι έχει ανάγκη από ποιότητα

Ο Χουάνγκ άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού που δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένη καμία πρόκριση, ενώ «φώναξε» ότι έχει ανάγκη από προσθήκες ποιότητας.

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ τον άλλαξε και «φώναξε» ότι έχει ανάγκη από ποιότητα

Δεν νίκησε ξανά, δέχτηκε γκολ και στο πέμπτο του παιχνίδι. Γνωστά όλα αυτά, αλλά με μία διαφορά. Το ματς στη Λευκωσία κόντρα στον αξιόλογο Απόλλωνα άφησε μία νότα αισιοδοξίας στον κόσμο. Χαμογέλασε το χειλάκι, χάρηκε ποδόσφαιρο ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο και όσοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Είδαν όλοι για πρώτη φορά ότι υπάρχει ζωή στην ομάδα.

Και όλα αυτά οφείλονται σε έναν ποδοσφαιριστή που μπήκε μέσα και άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ μεταμόρφωσε την ομάδα του Πειραιά. Ένας κανονικός ποδοσφαιριστής, κοντρολαρισμένος και με γρήγορη σκέψη αρκούσε για να ανεβάσει ταχύτητα όλη την ομάδα. Ένας παίκτης που έκανε τα αυτονόητα στο γήπεδο και κινήθηκε σε χώρους που ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη.

Το τρομερό από το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι πως αποδείχτηκε πόσο πολύ επηρέασε το παιχνίδι της ομάδας ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Από τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα έλειπε η δημιουργία, έλειπε η ταχύτητα και το κάθετο παιχνίδι. Του τα έδωσε απλόχερα όλα ο Νοτιοκορεάτης και ο κόσμος άρχισε να τσιμπιέται γιατί είχε πολύ καιρό να τα δει.

Βέβαια η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της αρκετό δρόμο για να γίνει όπως πρέπει. Θέλει αρκετή δουλειά και βασικά πρέπει να πάρει την πρόκριση σε μία εβδομάδα. Μπορεί ο Χουάνγκ να μεταμόρφωσε την ομάδα όσο ήταν στο γήπεδο, αλλά η πρόκριση θέλει αρκετή δουλειά για να έρθει. Και βασικά ο Ολυμπιακός φόρεσε ξανά το κακό του πρόσωπο από τη στιγμή που ο Νοτιοκορεάτης έγινε αναγκαστικά αλλαγή.

Το ένα κρατούμενο είναι πως πρέπει να πάρει την πρόκριση σε μία εβδομάδα και δεν θα είναι εύκολο, διότι μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός μας έχει δείξει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Ακόμη και στο καλό διάστημα με τον Χουάνγκ κεφάτο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Το δεύτερο κρατούμενο είναι πως η ομάδα έχει ανάγκη από ποιότητα, από παίκτες που θα την αλλάξουν. Το φώναξε σε όλους ο Νοτιοκορεάτης. Θέλει ποιοτική ενίσχυση για να γίνει ξανά φόβητρο.