Τα προβλήματα του Ολυμπιακού και η πίστη των Σλοβάκων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Σλοβακία με αρκετά προβλήματα, ενώ στη Σλόβαν πιστεύουν πολύ στην πρόκριση.

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού και η πίστη των Σλοβάκων

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός παίζει ένα πολύ σημαντικό στη Μπρατισλάβα. Εδώ στη Σλοβακία περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το 1-1 του πρώτου αγώνα αναπτέρωσε το ηθικό τους και πιστεύουν στην πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ήρθε στη Μπρατισλάβα με στόχο να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που «τρέχει» στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια. Οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα περιθώριο και γι’ άλλη απώλεια. Επιβάλλεται να πάρουν την πρόκριση για πολλούς λόγους. Ακόμα και οικονομικά για το κλαμπ πρέπει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Στη Μπρατισλάβα οι Πειραιώτες ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες. Με τον Γκάρι και τον Σωκράτη να μένουν στην Αθήνα, τον Μασούρα να έχει ενοχλήσεις, αλλά να είναι έτοιμος για να παίξει.

Όλα αυτά οι Πειραιώτες καλούνται να τα αφήσουν στην άκρη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης και να εξασφαλίσει παράλληλα την ευρωπαϊκή του συμμετοχή έως τον Νοέμβριο.

Ο Ισπανός προπονητής όλες αυτές τις ημέρες έχει ρίξει όλο το βάρος στον ψυχολογικό τομέα. Επιπλέον έχει δουλέψει πολύ και στην άμυνα αφού διαπίστωσε πως η ομάδα του είχε αρκετά θέματα στα μετόπισθεν στην πρώτη αναμέτρηση.