Ο Γιώργος Καραμπέτσος βράβευσε τον Υπουργό Ανάπτυξης και τον Δήμαρχο Γλυφάδας
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βράβευσε τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.
Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας στο κλειστό της Γλυφάδας με την Βόρεια Μακεδονία, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βράβευσε τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, για τη συμβολή του Δήμου στη συνδιοργάνωση του 2ου τουρνουά European League.
Παράλληλα, η ΕΟΠΕ παρέδωσε στον Υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, μία μπάλα με τις υπογραφές των διεθνών αθλητών της Εθνικής ομάδας, ως ένδειξη αναγνώρισης της διαχρονικής αγάπης προς το άθλημα της πετοσφαίρισης.
Τις βραβεύσεις πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, σε μια ξεχωριστή στιγμή που ανέδειξε τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Πολιτεία για την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ.
