Ο Ολυμπιακός ψάχνει επανεκκίνηση δίχως να είναι φαβορί και η Σλόβαν «διψάει» για εκδίκηση!

Στην Μπρατισλάβα ζουν και αναπνέουν για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό και ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να επιλέξει στην ενδεκάδα όλους όσους θα είναι «ψυχή τε και σώματι» στην Σλοβακία και όχι με το μυαλό τους στη μεταγραφή...

Ο Ολυμπιακός ψάχνει επανεκκίνηση δίχως να είναι φαβορί και η Σλόβαν «διψάει» για εκδίκηση!

Τα ψέματα τελειώνουν... Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) για την Μπρατισλάβα με στόχο να πάρει όχι μόνο μία πρόκριση, αλλά να κάνει και την επανεκκίνηση του. Προφανώς μία πρόκριση δεν φέρνει την άνοιξη... Σε πρώτη φάση θα φέρει ηρεμία στο λιμάνι μετά από τρεις εβδομάδες ταραχώδους κλίματος που έφερε αλλαγές προπονητών και μία σειρά σεναρίων για... ξεφόρτωμα του μισού ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο. Και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έργο, γιατί εκείνοι δεν πείθουν με την εικόνα τους ότι μπορούν να πάνε με την «ταμπέλα» του φαβορί.

Ρίχνοντας μια ματιά στα ΜΜΕ της Σλοβακίας, τότε εισπράττουμε το εξής κλίμα που επικρατεί στην Μπρατισλάβα: Για την Σλόβαν είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς! Δεν θέλουν μόνο την πρόκριση για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης τον χειμώνα, αλλά το βλέπουν και ως μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Επίσης, οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στην Μπρατισλάβα σε ένα κακό τάιμινγκ. Οι Σλοβάκοι λένε ότι έχουν μάθει από τα λάθη που έκαναν κόντρα στην Φερεντσβάρος στον προηγούμενο γύρο, με αποτέλεσμα οι Ούγγροι από εκεί που είχαν ηττηθεί με 1-2 στην Βουδαπέστη, να κερδίσουν με 4-1 στην Μπρατισλάβα και να προχωρήσουν στα προκριματικά του Champions League.

Πλέον, θα είναι πιο υποψιασμένοι απέναντι στον Ολυμπιακό και θα περιορίσουν τον ενθουσιασμό τους. Το δε σημαντικότερο απ’ όλα για την Σλόβαν είναι ότι βλέπουν πως η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Πέμπτης (11/8), δεν είναι ομάδα που τους προκαλεί φόβο. Ίσα-ίσα, έχοντας μεταξύ άλλων την εικόνα από το ματς του Καραϊσκάκη, θεωρούν ότι θα συναντήσουν έναν Ολυμπιακό ομάδα που αν παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους και προσέξουν λίγο την άμυνά τους, τότε θα τον περάσουν και θα τον στείλουν να αντιμετωπίσουν την Μόσταρ ή την Τομπόλ Κοστανάι!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ακόμα δύο προπονήσεις, της Τρίτης (9/8) και της Τετάρτης (10/8), έτσι ώστε ο Κάρλος Κορμπεράν να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα.

Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι άλλο από το να επιλέξει τους παίκτες που ψυχή τε και σώματι θα είναι στην Μπρατισλάβα και δεν θα σκέφτονται τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.