Κμοτρίκ: «Σκέφτομαι να πουλήσω την Σλόβαν Μπρατισβλάβας»

Ο ιδιοκτήτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμοτρίκ εξέφρασε την πρόθεσή του να πουλήσει την ομάδα.

Κμοτρίκ: «Σκέφτομαι να πουλήσω την Σλόβαν Μπρατισβλάβας»

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αντιμετωπίζει στις 22:00 τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ο ιδιοκτήτης της ομάδας προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα τόνισε πως έχει κουραστεί να δαπανά χρήματα εξαιτίας των προστίμων που δέχεται αρκετά συχνά ο σύλλογος.

Αυτή τη φορά η αντίπαλος του Ολυμπιακού κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο στην UEFA λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς των οπαδών της στο ματς με την Φερεντσβάρος. Μάλιστα η διοίκηση προσέφυγε στο CAS προκειμένου να μην μείνει κλειστή η θύρα των οργανωμένων στη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Σλόβαν, Ιβάν Κμοτρίκ δήλωσε μεταξύ άλλων:«Αν μιλάμε για την παραμονή μου στη Σλόβαν, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να φύγω είναι ότι πληρώνουμε συνεχώς πρόστιμα ή μας κλείνουν το γήπεδο. Είναι ήδη ανυπόφορο Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε πρόστιμα κάθε μέρα. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία γεγονότα, που με ανάγκασε να σκεφτώ ξανά να ξεφορτωθώ την Σλόβαν».άκων.