Σλόβαν Μπρατισλάβας: Προσφυγή στο CAS για την ποινή από την UEFA

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας προσέφυγε στο CAS για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα από την UEFA. Για αυτό και δεν έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. 

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Προσφυγή στο CAS για την ποινή από την UEFA

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 22.00) φιλοξενεί τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ρεβάνς είναι φυσικά την άλλη Πέμπτη (11/8). Τα εισιτήρια του επαναληπτικού δεν έχουν κυκλοφορήσει και η Σλόβαν εξήγησε τον λόγο. Η διοίκηση πήγε στο CAS για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα της Μπρατισλάβας και περιμένει την εκδίκασή της προσφυγής από το CAS.

Θυμίζουμε πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ομάδα της Μπρατισλάβας. Τα 25.000 ευρώ αφορούν σε αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και τα 15.000 ευρώ σε χρήση καπνογόνων, για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος.

Επίσης η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Σλόβαν θα παραμείνει κλειστή στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δηλαδή στο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 11 Αυγούστου η κερκίδα των φανατικών θα είναι κλειστή και η UEFA υποχρέωσε τη Σλόβαν να τοποθετήσει πανό κατά του ρατσισμού.

Επιπλέον οι οπαδοί της Σλόβαν δεν έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Σλοβάκοι είναι υπότροποι και αν συμβεί ξανά το παραμικρό τότε θα τους απαγορευτεί να μετακινούνται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Βέβαια όπως είπαμε και παραπάνω, πήγαν στο CAS, όπως ανακοίνωσαν, και αναμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS και την οριστική απόφαση, που δεν θα καθυστερήσει.