Τιμωρία της Σλόβαν από την UEFA ενόψει Ολυμπιακού

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλλε τιμωρία στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και επηρεάζονται και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Τιμωρία της Σλόβαν από την UEFA ενόψει Ολυμπιακού

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και από την UEFA έγινε γνωστό ότι στους Σλοβάκους επιβλήθηκε τιμωρία για όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος.

Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ομάδα της Μπρατισλάβας. Τα 25.000 ευρώ αφορούν σε αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και τα 15.000 ευρώ σε χρήση καπνογόνων.

Επίσης η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Σλόβαν θα παραμείνει κλειστή στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δηλαδή στο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 11 Αυγούστου η κερκίδα των φανατικών θα είναι κλειστή και η UEFA υποχρέωσε τη Σλόβαν να τοποθετήσει πανό κατά του ρατσισμού.

Επιπλέον οι οπαδοί της Σλόβαν δεν θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Σλοβάκοι είναι υπότροποι και αν συμβεί ξανά το παραμικρό τότε θα τους απαγορευτεί να μετακινούνται για τα επόμενα δύο χρόνια.