Ο Γκιγιέρμε και οι έντεκα του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη

Η καλή κατάσταση του Βραζιλιάνου και η θέληση του είναι το μοναδικό ερωτηματικό, όμως, ο Μαρτίνς έχει την απάντηση.

Ο Γκιγιέρμε και οι έντεκα του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη

Ο Γκιγιέρμε πράγματι από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Ρέντη έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πολλοί να θεωρούν ότι μπορεί να παίξει ακόμα και την Πέμπτη. Πράγματι είναι τόσο καλά ο Βραζιλιάνος και δείχνει τέτοια θέληση που δεν βγήκε τυχαία αυτό το κλίμα από το προπονητήριο.

Στην προπόνηση της Τρίτης θα φανούν πολλά όσον αφορά στην ενδεκάδα που έχει σκοπό να παρατάξει ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχει εικόνα για το αν θα γίνει κάποια αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Τη Δευτέρα, ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός δεν έκανε κάποια δοκιμή στο Ρέντη. Δεν έδειξε τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα και συνεχίζει να υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους έντεκα που απέκλεισαν με συνολικό σκορ 7-1 τη Λουκέρνη.

Αυτό το κλίμα έχει δημιουργηθεί και μοιάζει να είναι το πιθανότερο. Θα περιμένουμε, όμως και τις επόμενες δύο προπονήσεις που μένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για πιο ασφαλή συμπεράσματα.