Παντού... Ολυμπιακός πριν από τον τελικό του Europa League!

Σε δεκάδες αφιερώματα για τον τελικό (22.00) του Europa League ανάμεσα σε Άιντραχτ και Ρέιντζερς αναφέρεται ο Ολυμπιακός ως μία από τις top ομάδες που απέκλεισαν οι Γερμανοί. Τι είχε πει ο Γκλάσνερ στην UEFA. 

Παντού... Ολυμπιακός πριν από τον τελικό του Europa League!

Η βραδιά για τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς στη Σεβίλλη έφτασε (22.00), με τα αφιερώματα σε ΜΜΕ ολόκληρου του πλανήτη να συνεχίζονται λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά την γερμανική ομάδα, βλέπει κανείς παντού το όνομα του Ολυμπιακού ως μία από τις top ομάδες που απέκλεισε (μαζί με Μπαρτσελόνα, Γουέστ Χαμ, Φενέρ) για να φτάσει να διεκδικεί το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο στην Ευρώπη.

Για τον Ολυμπιακό είχε κάνει ειδική αναφορά σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο προπονητής της Άιντραχτ, ο Όλιβερ Γκλάσνερ. Και είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι «στην αρχή της σεζόν δεν τα πηγαίναμε καλά, είχαν προβλήματα προσαρμογής αρκετοί παίκτες αφού άλλαξε πολύ το ρόστερ, όμως όταν μπορέσαμε και νικήσαμε ομάδες σαν την Μπάγερν στο πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, καταλάβαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ μακριά». Άκρως τιμητικές δηλώσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας που είχαν χάσει την πρώτη θέση του ομίλου από την Άιντραχτ με εκείνο το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Φάληρο.