Σιγουριά προέδρου της Άιντραχτ για πάνω από 3.000 Γερμανούς θεατές παρά τα μέτρα της Γούεστ Χαμ!

Ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Πέτερ Φίσερ, δήλωσε βέβαιος ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου θα υπάρχουν πάνω από 3.000 οπαδοί της ομάδας του παρά τα μέτρα της Γουέστ Χαμ να μην την πατήσει αλά... Μπαρτσελόνα! Πληροφορίες μιλούν για 10.000 Γερμανούς στο Λονδίνο...

Σιγουριά προέδρου της Άιντραχτ για πάνω από 3.000 Γερμανούς θεατές παρά τα μέτρα της Γούεστ Χαμ!

Ένα μικρό ...«Καμπ Νόου», στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, «οραματίζεται» ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Πέτερ Φίσερ, που θέλει να επαναληφθούν σήμερα (22.00) τα φαινόμενα του επαναληπτικού του προημιτελικού του Europa League με την Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσηςκόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Τότε 30.000 και πλέον Γερμανοί... κατέλαβαν τις κερκίδες του Καταλανικού γηπέδου εκμεταλλευόμενοι πωλήσεις των κατόχων εισιτήριων διαρκείας των «μπλαουγκράνα», αλλά και μαζικές αγορές διαδικτυακά, καθώς και μέσω τουριστικών πρακτορείων.

Για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα οι ιθύνοντες των «σφυριών» έχουν ανακοινώσει μέτρα για να μην έχουν πρόσβαση στις κερκίδες άλλοι, πέραν των 3.000 φίλων των φιλοξενούμενων, που βάσει της ποσόστωσης της UEFA το δικαιούνται.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ αναμένονται περίπου 10.000 οπαδοί της Άιντραχτ στο Λονδίνο ενόψει του παιχνιδιού.

Η Γουέστ Χαμ έχει ανακοινώσει πως φίλοι της που θα πωλούν εισιτήρια σε Γερμανούς θα τιμωρούνται, ενώ οπαδοί των «αετών» που θα βρίσκονται με εισιτήρια στα χέρια πέραν του προκαθορισμένου σημείου του Ολυμπιακού Σταδίου για τους φιλοξενουμένους θα αποβάλλονται από τις κερκίδες του!

Παρόλα αυτά ο Πέτερ Φίσερ, δήλωσε βέβαιος πως θα υπάρχουν πάνω από 3.000 οπαδοί της Άιντραχτ στις εξέδρες:

«Θα είμαστε πάνω από 3.000, θα τα καταφέρουμε. Δεν θα μας το στερήσουν, όπου και να παίζουμε στην Ευρώπη. Θα συγκεντρωθούμε, δεν ξέρω πού. Γιατί όχι μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ...».