Μπαρτσελόνα: Χωρίς Ντεπάι στη ρεβάνς με Νάπολι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποστολή της για τον αγώνα της Πέμπτης (24/2) κόντρα στη Νάπολι στην Ιταλία, για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στα πλέι-οφ του Europa League.

Μπαρτσελόνα: Χωρίς Ντεπάι στη ρεβάνς με Νάπολι

Δίχως τον Μέμφις Ντεπάι στην αποστολή της θα αναχωρήσει η αποστολή της Μπαρτσελόνα από τη Βαρκελώνη με προορισμό την Ιταλία για τον αυριανό (24/2) αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τη Νάπολι στα πλέι-οφ του Europa League.

Ο Ολλανδός επιθετικός έδινε μάχη με τον χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να ενισχύσει την προσπάθεια των «μπλαουγκράνα» για πρόκριση στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκ του αποτελέσματος όμως δεν τα κατάφερε και δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του, Τσάβι.

Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Βαλένθια (1-4) στο «Μεστάγια» την περασμένη Κυριακή (20/2) λόγω τιμωρίας.

Υπενθυμίζεται ότι Μπαρτσελόνα και Νάπολι είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» (17/2) και άφησαν ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά η αποστολή: