Αντβέρπ-Ολυμπιακός 1-0: Εμβιλά: «Να αλλάξουμε φιλοσοφία»

Ο Γιαν Εμβιλά παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς ένταση κόντρα στην Αντβέρπ και πως πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία ενόψει του Φλεβάρη.

Αντβέρπ-Ολυμπιακός 1-0: Εμβιλά: «Να αλλάξουμε φιλοσοφία»

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κινήθηκαν σε ρηχά νερά στην Αμβέρσα έχοντας μία πολύ κακή παρουσία και δικαίως ηττήθηκαν από την Αντβέρπ. Από τους χαφ του Ολυμπιακού ο Γιαν Εμβιλά είχε καλύτερη παρουσία του από τους συμπαίκτες του, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει τη φιλοσοφία του ενόψει των αγώνων του Φλεβάρη.

Αναλυτικά ο Γιαν Εμβιλά μίλησε:

Για το τι δεν πήγε καλά: Όλα πήγαν άσχημα σήμερα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά παίξαμε χωρίς ένταση και δεν είχαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε. Ήταν μία ευρωπαϊκή βραδιά που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Τίποτα δεν πήγε καλά.

Για το τι δεν πήγε καλά: Ξέραμε ότι στη διοργάνωση θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Όταν παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους θα καταλάβουμε ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει πιο γρήγορα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας.