Οζίλ: «Το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα, να αφήσουμε άφωνο τον Μαρινάκη»

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε εκτός έδρας τη Γαλατασαράι και ο Μεσούτ Οζίλ, μίλησε για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έκανε λόγο για νίκη στην Ελλάδα, για να αφήσουν οι Τούρκοι άφωνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οζίλ: «Το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα, να αφήσουμε άφωνο τον Μαρινάκη»

Ο Μεσούτ Οζίλ λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Europa League, είπε μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι πως το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό για να αφήσουν άφωνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Περέιρα: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουμε ελπίδα»

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος άσος της Φενέρ.

Μετά τη νίκη επί της Φενέρ στην Τουρκία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θυμίζουμε πως είχε δηλώσει:

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 0-3: Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία» (vid)

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τον προπονητή μας, το προπονητικό τιμ. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτή την επιτυχία θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα, την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟ. Να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι για να κερδίσουμε.

Εμείς δεν σταματάμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε και αυτό πρέπει να το βλέπουν ορισμένοι φίλοι μας που βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα. Αποτελείται από καλούς παίκτες, καλό προπονητή και από μία διοίκηση που είναι δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γινεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες μέσα στην Πόλη μας».