Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 0-3: Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία» (vid)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 0-3: Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία» (vid)

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το ματς, ο οποίος είπε δύο λόγια για το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην Πόλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τον προπονητή μας, το προπονητικό τιμ. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτή την επιτυχία θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα, την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟ. Να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι για να κερδίσουμε».

«Εμείς δεν σταματάμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε και αυτό πρέπει να το βλέπουν ορισμένοι φίλοι μας που βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα. Αποτελείται από καλούς παίκτες, καλό προπονητή και από μία διοίκηση που είναι δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γινεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες μέσα στην Πόλη μας».