Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το δίλημμα του Μαρτίνς για Ονιεκούρου ή Λόπες

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα έχει αφήσει όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά φαίνεται πως έχει ένα μεγάλο δίλημμα.

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το δίλημμα του Μαρτίνς για Ονιεκούρου ή Λόπες

Δεν περιμέναμε να αλλάξει την τακτική του ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο Πορτογάλος προπονητής φροντίζει να μην ανοίγει τα χαρτιά του την παραμονή των αγώνων.

Στην τελευταία προπόνηση πριν τα ματς περισσότερο θολώνει τα νερά παρά ξεκαθαρίζει με ποιους θα παίξει. Έτσι και τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Τετάρτης (3/11) δεν έδειξε ξεκάθαρα τι έχει στο μυαλό του για τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Πορτογάλος προπονητής προχώρησε πολλές δοκιμές προσώπων.

Τα άφησε όλα ανοιχτά αν και ο ίδιος έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα που θα παρατάξει. Ο Λαλά με τον Ρέαμπτσιουκ θα παίξουν στα δύο άκρα της άμυνας με τον Σωκράτη και τον Μπα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Όσον αφορά στα χαφ ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά θα είναι οι δύο χαφ και ο Αγκιμπού Καμαρά θα κινείται πιο μπροστά τους. Ο Ελ Αραμπί θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού όπως τουλάχιστον προκύπτει από τον Ρέντη. Όσον αφορά στα άκρα ο Μασούρας έχει σίγουρη τη θέση και μένει ανοιχτή ακόμα μία.

Ονιεκούρου και Λόπες είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη μία θέση στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε δίλημμα για το ποιον από τους δύο θα ξεκινήσει, ενώ στην εξίσωση με λιγότερες πιθανότητες έχει μπει και ο Βρουσάι. Ανάμεσα στο Νιγηριανό και τον Πορτογάλο ο πρώτος φέτος να έχει ένα μικρό προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού.