Η ήττα μπορεί να μη μετρήσει αν...

Το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν το σημείο-κλειδί στον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Η ήττα μπορεί να μη μετρήσει αν...

Το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και η απώλεια του κέντρου εξαιτίας της χαμηλής απόδοσης των Εμβιλά, Μπουχαλάκη ήταν τα στοιχεία που έφεραν την πρώτη ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το 2-1 ήταν όμως το σημείο-κλειδί του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με διαφορετικά συναισθήματα στα αποδυτήρια και να βγαίνουν στο δεύτερο μέρος με αντίθετους προσανατολισμούς. Αν το σκορ ήταν 1-1, όλα θα ήταν αλλιώς, αλλά με το… αν είναι γνωστό ότι δεν γράφεται Ιστορία. Το σημαντικό πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν η σπιρτάδα που έλειπε από τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά, με τον πρώτο να έχει κουραστεί από τα συνεχή ματς της Εθνικής και τον δεύτερο να μην έχει επανέλθει 100% από τον τραυματισμό του. Σε όλα αυτά προσθέστε και το λάθος του Βατσλίκ στο τρίτο γκολ και να πώς ήρθε το 3-1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός παραχώρησε σε ένα ακόμη ματς αστείο πέναλτι, με την Άιντραχτ να μην απειλεί και το άτσαλο πέσιμο του Σισέ να τη φέρνει σε θέση βολής.

Βέβαια, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μη μετρήσει αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στο επόμενο ματς την Άιντραχτ , αφού δύσκολα θα ισοβαθμήσουν οι δύο ομάδες και θα μετρήσουν πολύ η νίκη της ελληνικής ομάδας στην Τουρκία και η ισοπαλία της γερμανικής στη Φρανκφούρτη με τη Φενέρ.

Ένα κακό βράδυ δεν μπορεί να σβήσει τα προηγούμενα αποτελέσματα, αρκεί όπως είπαμε να πανηγυρίσει τρίποντο στον Πειραιά στο επόμενο ματς και να κερδίσει τους Τούρκους, κάτι που κάλλιστα μπορεί να κάνει. Ένας καλός Ολυμπιακός όμως, γιατί στη Γερμανία καλός ήταν μόνον ο Παπασταθόπουλος, σε αντίθεση με τον διαιτητή που μπορούσε να δώσει πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ πριν από το 3-1 και να ψάξει λίγο τη φάση όπου είδαμε τον Ελ Αραμπί με αίματα στο πρόσωπο...