Ολυμπιακός: Ξανά με τον κόσμο του στην Ευρώπη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να βρίσκονται στις κερκίδες του Deutsche Bank Park το βράδυ της Πέμπτης.

Ολυμπιακός: Ξανά με τον κόσμο του στην Ευρώπη

Ο κόσμος του Ολυμπιακού επιστρέφει σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του. Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν μακριά από την Ελλάδα έχοντας στο πλευρό τους, τους οπαδούς τους ήταν το Φεβρουάριο του 2020.

Θύρα 7 Βούπερταλ στο ΦΩΣ: «Θα βγάλουμε τα λαρύγγια μας για τον Ολυμπιακό»

Σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας είχαν κάνει κατάληψη στο Emirates. Στη συνέχεια ήρθε η πανδημία που άλλαξε όλα τα δεδομένα και απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις, ενώ τα παιχνίδια διεξάγονταν χωρίς κόσμο.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 2.000 οπαδούς του.

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια - Οδηγίες για την είσοδο στο γήπεδο

Φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ταξιδέψει από τις αρχές της εβδομάδας στη γερμανική πόλη για να βρεθούν στο Deutsche Bank Park, ενώ ο κύριος όγκος τους έφτασε χθες το πρωί με πτήσεις από την Ελλάδα.

Ξεσηκωμός επικρατεί και στους ομογενείς, αφού αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταφέρει κι έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια. Και οι Έλληνες της Γερμανίας έχουν βρει τρόπους να… τρυπώσουν στις κερκίδες των Γερμανών. Θα είναι διάσπαρτοι στο γήπεδο, αλλά όπως και να ‘χει ο αριθμός των Ελλήνων που θα βρίσκεται στις κερκίδες θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τα 2.000 εισιτήρια που πήρε η ομάδα του Πειραιά.