Oλυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ, Ολυμπιακός-Αντβέρπ

Oλυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται (22:00, CS2) την Αντβέρπ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους Βέλγους προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας το ματς είναι πολύ σημαντικό μετά και το 0-0 με τον Ατρόμητο, αφού θέλει με νίκη να αλλάξει τη ψυχολογία του και να πάρει τα πάνω του. Για τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν λείπουν και τα προβλήματα.

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν έχει ησυχάσει η ομάδα του Πειραιά και απόψε δεν είναι διαθέσιμοι ο Λαλά και ο Μασούρας. Ο Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης επέλεξε τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τον Καρμπόβνικ στο δεξί άκρο και τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σωκράτης και Σισέ θα συνθέσουν και πάλι το κεντρικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" επέλεξε τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά. Όσον αφορά στην επίθεση ο Ονιεκούρου θα είναι στο ένα άκρο, ο Αγκιμπού στο άλλο και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις