Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Μετεωρολογικές προβλέψεις ακόμα και για καταιγίδα

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Θερμοκρασίες γύρω στους 15 βαθμούς συναντά ο Ολυμπιακός στην Σλοβακία και είναι πολύ πιθανό την ώρα του ματς να ρίχνει... καρέκλες.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Μετεωρολογικές προβλέψεις ακόμα και για καταιγίδα

Μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει στην Μπρατισλάβα. Από το πρωί ο υδράργυρος «παίζει» ανάμεσα στους 12 και τους 17 βαθμούς. Η θερμοκρασία είναι μονίμως κάτω από 20 βαθμούς και έχει... ήλιο με δόντια.

Το κακό ενόψει του επαναληπτικού του Ολυμπιακού με την Σλόβαν στο «Tehelne Pole Stadium» είναι ότι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, είναι πολύ πιθανό να ρίχνει... καρέκλες την ώρα του αγώνα.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, τότε θα είναι ένα σοβαρό ζήτημα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, για την οποία εκφράζεται ένας προβληματισμός ούτως ή άλλως.

Φανταστείτε λοιπόν, τι παγίδες μπορεί να δημιουργηθούν για να προκληθούν τραυματισμοί σε περίπτωση που ανοίξουν οι ουρανοί. Μόνο αυτό δεν θα ήθελε ο Μαρτίνς. Να παίξει η ομάδα του σε ένα γήπεδο που μπορεί να μετατραπεί σε βούρκο.

Στς δηλώσεις του ο Μαρτίνς ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Άλλωστε, φέτος όπου πήγε ο Ολυμπιακός, οι γηπεδικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες. Γήπεδο - τσουλήθρα ήταν το «σπίτι» της Νέφτσι Μπακού, ενώ πολλές παγίδες κρύβονταν και στο γήπεδο της Λουντογκόρετς.

Οι καιρικές συνθήκες λοιπόν που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια του ματς αναμένεται να είναι φθινοπωρινές και καμία σχέση με τα όσα άφησε πίσω του στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (25/8). Ο καύσωνας της Αθήνας θα αντικατασταθεί με το φθινοπωρινό τοπίο της Μπρατισλάβας.