Άρσεναλ: Λήξαν το θέμα με Ομπαμεγιάνγκ, παίζει κανονικά με Ολυμπιακό

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, λύθηκε το θέμα με τον Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μίκελ Αρτέτα για τον επαναληπτικό της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό (18/3, 19:55) για τη φάση των «16» του Europa League.

Άρσεναλ: Λήξαν το θέμα με Ομπαμεγιάνγκ, παίζει κανονικά με Ολυμπιακό

Λήξαν θεωρείται το ζήτημα που είχε προκύψει στην Άρσεναλ μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός υπενθυμίζεται ότι λόγω αυτού του ζητήματος είχε μείνει εκτός πλάνων από τον Μίκελ Αρτέτα στο ντέrμπι με την Τότεναμ.

Ο άσος των «κανονιέρηδων» είχε καθυστερήσει να φτάσει στο γήπεδο, κάτι το οποίο ο ίδιος χρέωσε στην κίνηση που υπήρχε στο Λονδίνο. Η καθυστέρηση αυτή είχε ως συνέπεια να μην ξεκινήσει κόντρα στα «σπιρούνια».

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, το εν λόγω θέμα λύθηκε, αφού ο Ομπαμεγιάνγκ συζήτησε το θέμα με τον Αρτέτα. Ως εκ τούτου, ο 32χρονος επιθετικός θα βρίσκεται κανονικά στα διάθεση του προπονητή του ενόψει του επαναληπτικού ματς με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (18/3, 19:55) για τη φάση των «16» του Europa League.