Άρσεναλ - Τότεναμ: Να γιατί άργησε ο Ομπαμεγιάνγκ να πάει στο γήπεδο (pic)

Mια φωτογραφία δείχνει τον λόγο που ο Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ άργησε να... εμφανιστεί στο «Emirates» στον αγώνα με την Τότεναμ.

Άρσεναλ - Τότεναμ: Να γιατί άργησε ο Ομπαμεγιάνγκ να πάει στο γήπεδο (pic)

Ο Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ άργησε να... εμφανιστεί στο «Emirates» και ο Μικέλ Αρτέτα τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γκαμπονέζος φορ καθυστερούσε στο ραντεβού της ομάδας αλλά αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Αρτέτα αποφάσισε να λάβει μέτρα.

Εκτός από τον αποκλεισμό του από την ενδεκάδα ο Ομπαμεγιάνγκ θα πληρώσει και πρόστιμο για το παράπτωμά του αλλά θα είναι κανονικά παρών στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (18/3, 19.55) για τους 16 του Europa League.

Άρσεναλ: Το νέο «παλάτι» του Ομπαμεγιάνγκ και ο στόλος με τις Porsche, Lamborghini, Ferrari (pic)

Tι επικαλέστηκε για την καθυστερημένη του άφιξη στο «Emirates» δεν γνωρίζουμε. Ωστόσο μια φωτογραφία που διαδόθηκε στο Twitter δείχνει τη Λαμποργκίνι του Ομπαμεγιάνγκ κολλημένη στην κίνηση του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 12.04 ώρα Λονδίνου στην περιοχή Muswell Hill. Σε αυτή φαίνεται το αυτοκίνητο του αρχηγού της Άρσεναλ μέσα στο μποτιλιάρισμα.

Είναι γνωστό ότι το "City" υποφέρει πάντα από Traffic πριν από ένα ντέρμπι! Αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι αγώνες διεξάγονται πλέον χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Δείτε τον Ομπαμεγιάνγκ κολλημένο στην κίνηση