Άρσεναλ - Τότεναμ: Εκτός ενδεκάδας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ άργησε να... εμφανιστεί στο «Emirates» και ο Μικέλ Αρτέτα τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι με την Τότεναμ

Άρσεναλ - Τότεναμ: Εκτός ενδεκάδας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ομπαμεγιάνγκ

Η Άρσεναλ υποδέχεται (18.30) την Τότεναμ στο «Εμιρέιτς», τέσσερις μέρες πριν από τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League.

Από την ενδεκάδα της Άρσεναλ δεν απουσίασαν οι εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο Αρτέτα άφησε εκτός αρχικού σχήματος τονΠιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και αυτό ως τιμωρία για ένα πειθαρχικό παράπτωμα που συνηθίζει ο σταρ των «κανονιέρηδων».

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. ο Γκαμπονέζος (για πολλοστή φορά) άργησε να φτάσει στο γήπεδο για το τοπικό λονδρέζικο ντέρμπι και ο κόουτς της Άρσεναλ αποφάσισε να τον τιμωρήσει αφήνοντας τον εκτός ενδεκάδα: «Θα ξεκινούσε τον αγώνα αλλά είχαμε ένα πειθαρχικό ζήτημα.

Χαράξαμε την δική μας γραμμή και προχωράμε. Το κρατάμε ως εσωτερικό θέμα», τόνισε σε δηλώσεις του στο Sky Sports ο Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος όταν πιέστηκε περισσότερο απάντησε με νόημα: «έχουμε άλλους παίκτες που είναι πιο πρόθυμοι να αγωνιστούν σήμερα».

Δείτε την 11αδα της Άρσεναλ