Οι ώρες έναρξης των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ

Η UEFA έκανε γνωστές τις ώρες που θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τη φάση των "16" του Europa League.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ

Ένα χρόνο μετά το έπος του Emirates ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του ξανά την Άρσεναλ. Αυτή τη φορά η ομάδα του Πειραιά θα συγκρουστεί με τους Λονδρέζους για τη φάση των "16" του Europa League.

Τι ισχύει με τη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ

Γνώριμοι οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 11 Μαρτίου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα φιλοξενήσουν την Άρσεναλ στο γήπεδο που την Πέμπτη το βράδυ πήρε την πρόκριση κόντρα στη Μπενφίκα. Η αναμέτρηση του Φαλήρου θα ξεκινήσει στις 22:00.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Άρσεναλ. Βέβαια αυτό είναι μία άλλη ιστορία που θα το γνωρίζουμε το προσεχές διάστημα και εξαρτάται από την πορεία της πανδημίας και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων των δύο χωρών.

Ο εκτός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ θα ξεκινήσει στις 19:55. Να σημειώσουμε ότι η UEFA σε κανένα ζευγάρι δεν αναφέρει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.