Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές και η λίστα της UEFA

Σε δύο προσθήκες προχώρησε ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η πιθανότητα για τρίτη και η ευρωπαϊκή λίστα που θα δηλώσει στην UEFA.

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές και η λίστα της UEFA

Στις δύο έχουν φτάσει οι προσθήκες του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, αφού με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κάτοικος Ρέντη είναι πλέον και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η αγορά παραμένει ανοιχτή και φυσικά το ενδεχόμενο ακόμα μίας προσθήκης είναι ανοιχτό για τους Πειραιώτες.

Μετά την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού οι "ερυθρόλευκοι" εάν πάρουν παίκτη αυτός θα είναι ένας εξτρέμ. Για να γίνει κίνηση ακραίου επιθετικού στον Πειραιά θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα πρόκειται για παίκτη που θα μπει στην ομάδα και θα προσφέρει σε αυτήν.

Ένα σημαντικό θέμα, ωστόσο έχει να κάνει και με τη λίστα για τα παιχνίδια με την PSV Αϊντχόφεν. Σε σχέση με τη λίστα που είχαν δηλώσει οι Πειραιώτες για τα ματς του Champions League τώρα επιτρέπεται να προχωρήσουν σε τρεις αλλαγές. Να βγουν τρεις και να μπουν τρεις άλλοι παίκτες.

Ήδη από τη λίστα του Ολυμπιακού έχουν αποχωρήσει δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έφυγε και τη θέση του θα πάρει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Έφυγε και ο Χιλάλ Σουντανί και τη θέση του θα πάρει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό είναι προσεκτικοί με τις αποχωρήσεις, διότι δεν μπορούν να διώξουν πολλούς παίκτες και να μην έχουν τη δυνατότητα να τους αντικαταστήσουν.

Εάν γίνει και μεταγραφή εξτρέμ τότε για να μπει στη λίστα και ο νέος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βγει κάποιος από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Εάν πάλι δεν γίνει μεταγραφή ο Μαρτίνς ίσως να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής. Ο Πέπε για παράδειγμα που είναι στη λίστα έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα είναι ένας από το ρόστερ που θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση. Να σημειώσουμε ότι η λίστα για τα παιχνίδια με την PSV Αϊντχόφεν πρέπει να δοθεί στην UEFA στις 2 Φεβρουαρίου.