Η αποστολή της Μπράγκα για το ματς με την ΑΕΚ

Η Μπράγκα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι του Europa League με την ΑΕΚ.

Η αποστολή της Μπράγκα για το ματς με την ΑΕΚ

Την Πέμπτη η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπράγκα για την 5η αγωνιστική του Europa League και οι Πορτογάλοι ανακοίνωσαν την αποστολή που θα έρθει στην Αθήνα γι' αυτό το ματς.

Η Μπράγκα θα ταξιδέψει για τη χώρα μας με κάποιες απώλειες χωρίς ωστόσο να θεωρούνται πολύ σημαντικές.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός Ρολάντο, ο οποίος φέτος δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή. Επίσης εκτός έμεινε ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Φρανσίσκο Μόουρα και ο μέσος Νίκο Γκαϊτάν, ο οποίος έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης εκτός έχει μείνει και ο επιθετικός Ρούι Φόντε, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή. Οι Μόουρα, Γκαϊτάν και Φόντε δεν θα ταξιδέψουν για την Αθήνα, διότι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά στην αποστολή της Μπράγκα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχουν συμπεριληφθεί 24 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Ματέους, Τιάγκο Σα, Ροτζέριο, Ρουί Χόρνικεκ, Ζε Κάρλος, Εσγκάιο, Σεκέιρα, Τόρμενα, Κάρμο Νταβίντ, Ραούλ Σίλβα, Μπρούνο Βιάνα, Αλ Μουσράτι, Κάστρο, Αντρέ Όρτα, Ζοάο Νοβάις, Φρανσέρτζιο, Ερνάνι, Γκαλένο, Ιούρι Μεντέιρος, Αμπέλ Ρουίς, Σετίν, Ρικάρντο Όρτα, Ροντρίγκο Γκόμες, Παουλίνιο.