ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Ολιβέιρα, νοκ άουτ για 10 μέρες ο Μπακάκης

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πήρε μέρος στην σημερινή (29/9) προπόνηση της ΑΕΚ και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ (01/10) στο Europa League, αλλά επιβεβαιώθηκε η θλάση του Μιχάλη Μπακάκη που θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες.

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Ολιβέιρα, νοκ άουτ για 10 μέρες ο Μπακάκης

Στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα τέθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα για το παιχνίδι της Πέμπτης (01/10) με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ στο «ΟΑΚΑ» για τα πλέι-οφ του Europa League, όπου η «Ένωση» θα επιδιώξει να πανηγυρίσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους ομίλους του ευρωπαϊκού θεσμού.

Στην σημερινή (29/9) προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που δεν του είχαν επιτρέψει να γυμναστεί τις τελευταίες ημέρες και ως εκ τούτου αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι με τους «λύκους».

Αντίθετα, επιβεβαιώθηκε η θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο του Μιχάλη Μπακάκη. Ο δεξιός μπακ της «Ένωσης» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα χρειαστεί 7-10 μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Έτσι, τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με την γερμανική ομάδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Μάσιμο Καρέρα, όπως επίσης και του Στράτου Σβάρνα που θα εκπροσωπήσει τους παίκτες.