Ο «εκλεκτός» της UEFA Μαρτσίνιακ και σε ημιτελικό Europa League

Μετά το Γουλβς-Ολυμπιακός και το Ατλέτικο-Λειψία όπου υπήρχαν πολλά και σοβαρά παράπονα για τον Σίμον Μαρτσίνιακ, η UEFA όρισε τον Πολωνό και στον ημιτελικό του Europa League μεταξύ της Ίντερ και της Σαχτάρ.

Ο «εκλεκτός» της UEFA Μαρτσίνιακ και σε ημιτελικό Europa League

O Σίμον Μαρτσίνιακ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, αλλά καθόλα… αρνητικός. Με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με τους «ερυθρόλευκους» να «φωνάζουν» έντονα για τα σφυρίγματά του.

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ελ Αραμπί (vid)

Γουλβς - Ολυμπιακός: Η κάρτα στον Τσιμίκα και το σωτήριο τάκλιν του Μπα (vid)

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το γκολ του Καμαρά που ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Ελ Αραμπί (vid)

Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA προφανώς για να δείξει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Πολωνό ρέφερι και να βγάλει την «εικόνα» ότι σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο των διοργανώσεών της δεν γίνονται λάθη, όρισε τον Μαρτσίνιακ στον ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στην Ίντερ και την Σαχτάρ.

Λίγες ημέρες πριν βέβαια, ο Πολωνός είχε διευθύνει και τον προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λειψία, όπου και εκεί είχαμε λάθη και παράπονα, καθώς δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ακόμα μία φάση όπου ο τηλεοπτικός φακός τον εξέθεσε.

Λειψία - Ατλέτικο: Το πέναλτι που δεν έδωσε ο Πολωνός διαιτητής Μαρτσίνιακ στους Ισπανούς (vid)

Η UEFA συνεχίζει να δείχνει με τους ορισμούς της ότι τον εμπιστεύεται και σε αυτό το επίπεδο δεν γίνονται λάθη που διαμορφώνουν αποτελέσματα, αλλά ο Πολωνός μέχρι στιγμής δεν την δικαιώνει και αφήνει πίσω του παράπονα και φωνές.

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το απίθανο πέναλτι που είχε δώσει ο Μαρτσίνιακ στην ΑΕΚ (vid)