Γουλβς - Ολυμπιακός: Το απίθανο πέναλτι που είχε δώσει ο Μαρτσίνιακ στην ΑΕΚ (vid)

Με ευκολία βγάζει την κόκκινη κάρτα ο Σιμόν Μαρτσίνιακ, αλλά είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για το πέναλτι που είχε δώσει στην ΑΕΚ το 2018.

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το απίθανο πέναλτι που είχε δώσει ο Μαρτσίνιακ στην ΑΕΚ (vid)

Την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό όνειρο. Θα κυνηγήσει απέναντι στη Γουλβς την πρόκριση στο Final 8 της Γερμανίας γνωρίζοντας φυσικά πως οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι πολλές.

Η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πως είναι ικανή για να κάνει την υπέρβαση και ήδη έχει πάρει μία πρόκριση σε αγγλικό έδαφος και θα επιχειρήσει να τις διπλασιάσει. Την αναμέτρηση της Πέμπτης θα διευθύνει ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Πρόκειται για έναν γνώριμο ρέφερι στο ελληνικό κοινό. Ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε διευθύνει το καλοκαίρι του 2018 τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ. Με εκείνο το 1-1 οι "κιτρινόμαυροι" είχαν μπει στους ομίλους του Champions League. Είναι πάντως διαιτητής που θέλει προσοχή, αφού και την κόκκινη βγάζει με ευκολία από το τσεπάκι του, αλλά και πέναλτι.

Σε εκείνο το ματς της ΑΕΚ είχε αποβάλει τον Λόπες και τον Λιβάγια, αλλά η φάση που είχε συζητηθεί περισσότερο απ' όλες ήταν το πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος της Βίντι στο 47'. Σε εκείνο το σημείο ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Λόπες κινήθηκε προς τη μπάλα, βρέθηκε στο έδαφος και Μαρτσίνιακ έδειξε την άσπρη βούλα χρεώνοντας σπρώξιμο στον Φιόλα.

Δείτε το πέναλτι που είχε πάρει η ΑΕΚ σε εκείνο το παιχνίδι…