Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Κοπεγχάγη στην παράταση (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε με τη...φωτιά αλλά τελικά δεν «κάηκε» και προκρίθηκε δίκαια στα ημιτελικά του Europa League, αποκλείοντας την Κοπεγχάγη στην παράταση με 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Κοπεγχάγη στην παράταση (vid)

Οι Άγγλοι ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες και δοκάρια για να πάρουν το ματς στην κανονική διάρκεια αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ή όταν το έκαναν (δυο φορές) δεν πανηγύρισαν αφού σωστά τα τέρματα που σημείωσαν ακυρώθηκαν.

Έτσι πήγαμε στην παράταση, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά, έκλεισε τους Δανούς και στο 95’ με πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες πήρε το προβάδισμα που το κράτησε άνετα μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα ακόμη αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε και κράτησε τους Δανούς στο κόλπο μέχρι το 120'.

Η ουσία είναι πως η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στα ημιτελικά και εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη – Γουλβς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Ρομέρο, Μπισάκα, Μπαϊγί (70’ Λίντελοφ), Μαγκουάιερ, Γουίλιαμς, Πογκμπά, Φρεντ (70’ Μάτιτς), Γκρίνγουντ, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (113’ Λίνγκαρν), Μαρσιάλ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γιόνσον, Βαρέλα, Νέλσον, Μπγιέλαντ, Μπόιλσεν (15’ Μπένγκτσον ), Ζέκα, Στέιτ, Μπάιλ (57’ Οβιέδο), Γουίντ, Ντοράμι (57’ Κάουφμαν).