Βαλμπουενά: «Αξίζαμε την πρόκριση, είμαι προβληματισμένος»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Γουλβς αν και άξιζε να πάρει την πρόκριση.

Βαλμπουενά: «Αξίζαμε την πρόκριση, είμαι προβληματισμένος»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά αν και πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις το ματς με τους "λύκους" έμεινε εκτός και κάπως έτσι ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήθελαν όσο τίποτα άλλο να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γερμανία και αυτό φάνηκε και από το ποστάρισμα του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ήταν αρκετά ενοχλημένος από το γεγονός πως η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Δεν το έκρυψε άλλωστε και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης όταν έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις που δεν έχει ζήσει ξανά στην καριέρα του. Στο ποστάρισμα του στο instagram έγραψε: «Είμαι πολύ προβληματισμένος από το αποτέλεσμα, αφού αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση. Αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για την Ευρώπη. Υπάρχει πάντα κάτι για να μάθεις από κάθε ήττα. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματιέ Βαλμπουενά.